Timothygync

This is the best weblog for anyone who needs to seek out out about this topic. You understand a lot its nearly hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply great! http://hellowh985mm.com

moc.liamg@enreehycneeH | Gepost op: 04-03-2018

Mies Potters

Ik ga naar het eerste leerjaar en ik wil net als mijn broer Gijs naar de scouts. Hij gaat op weekend op 2 en 3 september, maar wanneer mag ik voor de eerste keer komen? Ik kan niet wachten!
Groetjes,
Mies

moc.liamg@77sretuowteirG | Gepost op: 18-08-2017

Cristin Middlebrooks

Hallo. Mijn naam is Cristin Middlebrooks en ik schrijf over mijn twee jongens Sawyer, 11 en Parker, 9. Wij zijn Amerikaans, maar de jongens gaan naar de lokale school en hun Nederlanders zijn best goed, in tegenstelling tot hun moeder.

Mijn man was zeer actief in de Boy Scouts of America terwijl hij opgroeide en zou willen dat onze jongens een vergelijkbare ervaring hebben - leren hoe knopen knopen, overleven in het wild, een goede burger zijn, enz.

Kan je me vertellen over de soorten activiteiten die je doet en wat zullen de kinderen leren door bij je organisatie te zijn?

Hartelijk bedankt.

Cristin Middlebrooks

My name is Cristin Middlebrooks and I am writing concerning my two boys Sawyer, 11, and Parker, 9. We are American, but the boys attend the local school and their Dutch is quite good, unlike their mother.

My husband was very active in the Boy Scouts of America while he was growing up and would like our boys to have a similar experience - learning how to tie knots, survive in the wild, be a good citizen, etc.

Could you tell me about the types of activities you do and what the boys will learn by belonging to your organization?

moc.oohay@skoorbelddim_nitsirc | Gepost op: 17-08-2017

LUC SWERTS

ik zoek het bankrekeningnummer van Riet Maas,werkzaam als zuster in NIger en tante van Marijke Maas, lid van jullie scoutsgroep
ik zou het willen melden in het berichtenblAd van Gerontes, vereniging van oudmedewerkers van het Sint-Pietersinstituut Turnhout, waar Kees Maas zaliger, vader van Riet, als klusjesman werkzaam was

eb.tenelet@realnav.strews | Gepost op: 29-04-2017

Maas Marijke

Hey allemaal, allereerst onze beste wensen aan ieder van jullie!

Kennen jullie zuster Ria Maas, een tante van mij? Ze is wonende en werkende in Niger (Afrika). Ze heeft me gevraagd om jullie hulp.
Zuster Ria werkt in een vrouwengevangenis in Niger, waar het leven hard en eenzaam is.
Die vrouwen daar krijgen eten van het bezoek dat ze krijgen. Hiermee wil men zeggen dat er ook velen zijn die helemaal geen bezoek krijgen en dus ook niet veel te eten.
Ze zijn begonnen met het maken van kraalsieraden: kettingkjes, armbandjes e.d. Deze zouden ze graag willen verkopen. Met de opbrengst hiervan kopen ze dan hun voedsel.
Zuster Ria zou deze sieraden graag laten overkomen om ze dan hier te verkopen.

Kunnen jullie me iets laten weten of een verkoop al dan niet ergens mogelijk is?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten Marijke

ps: Gille Cuyvers is ook een vriend van tante Riet.

moc.liamtoh@76saamekjiram | Gepost op: 04-01-2016

Frauke en Amber :D

We komen straks naar de scouts!!!!!!!
Het wordt super leuk!!!!

| Gepost op: 10-10-2015

Welpenleiding

Wij ook Frauke, wij ook! :D

| Gepost op: 28-06-2015

Frauke

Super veeel zin in het kamp!

| Gepost op: 19-06-2015

Birgit

Dag Veerle

Onze scouts gaat altijd door op zaterdag van 14u tot 17u (voor de allerkleinsten tot 16.45U).
Je kan in de scouts komen vanaf het eerste leerjaar.
Nu zaterdag 13 september is het de eerste keer scouts voor nieuwe kindjes.
Maar je kan eigenlijk het hele jaar door aansluiten.
Elk kind mag 3 keer proberen voor ze moeten beslissen of ze in de scouts willen komen.

Groetjes
Birgit

eb.troovrohcsstuocs@tigrib | Gepost op: 11-09-2014

Veerle Bemindt

Hoi,

Ik heb na wat speurwerk op jullie site gevonden dat de scouts op zaterdag doorgaan.
Nu alleen de uren nog te weten komen.

Groetjes,
Veerle