Kapoenenweekend 17-18 maart

Het is weer zover, we gaan op mega leuk kapoenenweekend. Het weekend zal doorgaan van 17 maart tot en met 18 maart 2018. We trekken richting Oud-Turnhout op zaterdagochtend en het weekend is gedaan op zondagmiddag. Waar we gaan slapen zijn geen bedden voorzien dus een luchtmatras kan zeker van pas komen samen met een slaapzak. Het wordt een weekend vol spel dus jullie kapoen hoeft zeker geen goede kleren mee te nemen of waardevolle spullen.
We spreken zaterdag 17 maart om 10u uur af op volgend adres: Oude Arendonkse Baan 73, 2360 Oud-Turnhout. Daar mogen jullie je kapoen gedag zeggen voor een weekend vol plezier en zondag mogen jullie je zoon/dochter om 12 uur komen halen op hetzelfde adres. Het inschrijvingsgeld voor dit mega leuk weekend bedraagt € 30.
Ik ga op weekend en neem mee:
? Slaapzak
? Luchtmatras
? Eetgerief
? Toiletzak met tandenborstel enz.
? Verse kledij
? Regenkledij
? Zaklamp
? evt. medicatie (met briefje met de nodige uitleg over de inname)