Kempekuren Welpen

Liefste welpen & ouders,
We gaan weer op weekend! Kempekuren is een driejaarlijks weekend op de Hoge Rielen voor alle leden en leiding van Gouw Kempen. Het is een weekend vol fun met avontuurlijke en scouteske activiteiten waarbij je de kans krijgt eens kennis te maken met andere groepen en leden uit onze prachtige Gouw!

Waar? De Hoge Rielen, Kasterlee
Wanneer? Zaterdag 21 tot zondag 22 April
Prijs? 10 euro

Wij verwachten jullie zaterdag om 9u aan parking 5 Ossegoor. We hanteren een Kiss and ride principe, we verzamelen met heel onze groep op de parking. We vragen ouders dus om niet mee tot op het plein te komen. Zondag mogen alle welpen weer op parking 5 opgehaald worden, om 12 uur. Carpoolen wordt aangemoedigd!
Wat neem ik mee naar Kempekuren?
• Slaapgerief: matje of luchtmatras, slaapzak, kussen, pyjama, knuffel,… We slapen in tenten, dus een warme pyjama of extra dekentje kunnen we aanraden.
• Toiletzak: tandenborstel, tandpasta, kam, washandje,…
• Uniform!
• Reserve speelkledij
• Proper ondergoed
• Eetgerief
• Zaklamp
• Eventuele medicatie (direct bij aankomst aan de leiding geven!)
Hoe schrijf je je in voor het weekend?
Het weekend kost 10 euro. Dit schrijf je over op de rekening BE58 3630 1968 5279 met vermelding van naam, liefst voor zondag 25 maart. Ter bevestiging stuur je nog een mailtje naar welpen@scoutsschorvoort.be
Wij kijken alvast uit naar het weekend, hopelijk jullie ook!
Groetjes jullie leiding
Akela, Chil, Shere-khan, Bagheera, Balou, Raksha, Lakinis, Rikki-tikki-tavi