Verhuur

Onze lokalen staan op regelmatige basis ter beschikking voor andere jeugdverenigingen, Schorvoortenaren of andere ge\EFnteresseerde huurders. Het is mogelijk om zowel tijdens de week als in de weekends de lokalen te huren. De beschikbaarheid van ons nederig stulpje kunt u raadplegen in de verhuurkalender.

Volgende dingen zijn inbegrepen bij de verhuur:

• groot lokaal met toog & keuken
  • 4 kookvuren, 2 potten, 2 pannen, 2 koelkasten
  • bestek en borden voor 50 personen
  • banken en tafels voor 50 personen
  • 2 slaaplokalen (voor grote groepen eventueel 3)
  • jongens en meisjes WC
  • groot speelplein, voetbalpleintje, basketbalplein, speeltuin

Verder zijn er in de buurt een groot aantal winkels (bakker, Lidl, Carrefour). Turnhout centrum en het Stadspark zijn op wandelafstand. Bij de jeugddienst van Turnhout kan ook het stadsspel Stad Onder Stroom, een klimaatspel met GSM's en GPS-ontvangers, geleend worden. (Meer info: www.stadonderstroom.be)

Hiernaast kunt u ook het huurreglement raadplegen voor prijzen en afspraken. Reserveren kan via het formulier onder het bijhorende knopje.