Veerle Bemindt

Beste,

Graag had ik al even geweten wanneer de scouts precies doorgaan. Is het op zaterdag of op zondag? Tussen welke uren?

Groetjes,
Veerle (mama van Leonie Van Loon - 6 jaar)

moc.oohay@elreev_tdnimeb | Gepost op: 26-08-2014

goos nancy

Dag schorvoortse scoutsleiding.

Ik wilde jullie even bedanken voor het leuke kamp, ik heb hier een bijna propere en uitgeruste zoon. Maar hij vond het super. Alleen vond hij het niet zo leuk dat de HUDO zo vroeg werd afgebroken. Is er trouwens naar volgend kamp toe geen andere mogelijkheid voor sanitair ?
Die 10 dagen buitenleven hebben deugd gedaan maar een beetje sanitaire ( luxe ) mag toch wel vind ik 2014.
Maar goed daar beslissen wij niet over ,en dat gaat zeker niet in de weg staan om volgend jaar terug mee op kamp te gaan.
Bedankt voor alles.
mama en zorgpapa van Tobi

eb.tenelet@ycnan.soog | Gepost op: 18-07-2014

welp marte

hallo, ik vond het filmpje heel mooi en ook het kamp was fantastisch.
Bedankt voor het leuke kamp en deze mooie herinnering ( de dvd met de angstaanjagende kapoenenfilm)
groetjes Marte

eb.arodnap@snessnaj.srewual | Gepost op: 15-09-2013

Lore

We zijn erg blij dat Tobi ervan genoten heeft. Hij was echt een superstoere en aangename welp!
Tof dat hij er bij was! Net zoals onze andere 16 schitterende welpen!

| Gepost op: 18-07-2013

mama van een gips welp

Hallo geweldige welpenleiding en welpen.
Hier vond mijn gipswelp het een geweldig kamp. De gips heeft het spijtig genoeg niet gehaald tot aan de dokter, maar alles was na een controle foto ok. ( de gips was eigelijk nog het properste dat ik terug thuis gekregen heb ) . Maar in ieder geval nen dikken merci.

eb.tenelet@iboteonycnan | Gepost op: 17-07-2013

JG

Het was een geslaagd kamp !

| Gepost op: 14-07-2013

ellen

hallo ik ben ellen en ik hou van de scouts
en ik vind het supertof

moc.liamg@kcniryennelle | Gepost op: 08-06-2013

ellen

I Love Scouts

moc.liamg@kcniryennelle | Gepost op: 09-03-2013

Annelies De Baere

Dag scouts,

Ik ben een student Communicatiemanagement op de Universiteit Gent. Ik ben momenteel bezig met mijn masterproef 'Kwantitatief onderzoek over de online identiteit van Vlaamse tieners op Facebook'. Ik voer dit onderzoek aan de hand van een vragenlijst bij kinderen van 13 tot 18 jaar. Ik zou jullie hulp hard kunnen gebruiken. De enquête is volledig anoniem.

Via deze link kom je terecht op mijn enquête:

U zou er mij een heel groot plezier mee doen en ik hoop nog iets van u te horen.

Met vriendelijke groeten,

De Baere Annelies
Masterstudent Communicatiemanagement

eb.tnegu@ereabed.seilenna | Gepost op: 28-02-2013

Frans Van Otten

Beste,
Prachtige site ! ik heb jullie toegevoegd aan onze site www.bergbeemden.be onder links, informatie schorvoort, met jullie goedkeuring natuurlijk.
Met vriendelijke groet,
Frans Van Otten