Totems

Saterhoen

Saterhoenen leven teruggetrokken in de Aziatische bergwouden, meestal alleen of in kleine groepjes. Ze zijn NIET WANTROUWIG, maar wel schuw; doch wanneer ze eenmaal aan een nieuwe situatie zijn aangepast, zijn ze TROUW en aanhankelijk. Ze zijn GEDULDIG en kalm, en reageren zelden impulsief, ook niet als er gevaar dreigt. Als aanpassing aan hun ruwe leefomgeving hebben Saterhoen een sterke overlevingsdrang en zijn ze, meer dan andere fazanten, niet bang van aard.